Agenda

15 en 16 september 2017

Vriendenkraam op ACR-rommelmarkt

18 december 2017

Christmas & Friends: De Kast met Syb van der Ploeg en Iris Kroes

Bent u op zoek naar een nieuw verrassend kerstprogramma? Kom dan maandagavond 18 december a.s. naar de sfeervolle Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs.
Dit keer treedt de bekendste popband van het Noorden: De Kast! samen met de superieure harpiste en zangeres Iris Kroes op. Dat wordt weer muzikaal genieten. Een meeslepend en uniek kerstconcert voor de hele familie.


De succesvolle Friese formatie De Kast met frontman Syb van der Ploeg en Iris Kroes, een geweldige harpiste met een onderscheidende prachtige stem, ontmoeten elkaar op hoog niveau. De mooiste kerstklassiekers krijgen door deze bijzondere samensmelting een adembenemend karakter.
Traditioneel en soms ook weer in een 'De Kast-jasje'. De liefde voor muziek bij deze vrienden wordt gelijk duidelijk. Deze avond creëren ze een romantische, intieme kerstsfeer waarin u vol passie wordt meegenomen! Een warm familie kerstconcert in een prachtige ambiance. Voor Vrienden door Vrienden! Verrassend, ontroerend, stijlvol en vol bezieling. Muziek recht uit het hart! Een intense muzikale kerstbelevenis. Kortom: deze avond mag u niet missen!

Christmas & Friends: voor Vrienden, door Vrienden! Puur, kwetsbaar, vol bezieling maar ook swingend en dynamisch. Alle ingrediënten voor een intieme kerstsfeer zijn aanwezig. Hier moet je bij zijn!
Na het concert is er de traditionele 'After Party' op het Kerkplein. Het concert start om 20.00 uur; kerk open om 19.15 uur.Kaartverkoop
De kaarten kosten € 22,50 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf woensdag 18 oktober a.s.:
- verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
- te bestellen middels een e-mail naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.
Let op: als binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet is ontvangen komt uw reservering automatisch te vervallen!!
- indien voorradig, voor aanvang van het concert in de kerk.

Bent u Vriend? Geregistreerde Vrienden kunnen vanaf heden per e-mail kaarten bestellen en betalen géén reserveringskosten.
Nog geen Vriend? Meld u nu aan (minimale bijdrage € 10 per jaar). Dan kunt ook u kaarten met voorrang bestellen en steunt u tegelijkertijd de instandhouding van de Dorpskerk!
Gezien de enorme belangstelling in de afgelopen jaren (binnen 2 weken uitverkocht) raden wij u aan niet te lang te wachten. OP = OP!!